Er självklara partner för optimal tillväxt

Om oss

Executive Swat erbjuder mångårig erfarenhet och kompetens inom affärs- och verksamhetsutveckling från olika roller och branscher.

Vi finns till för INVESTERARE, ENTREPRENÖRER, FÖRETAGSLEDARE och ÄGARE som är i behov av en trygg samarbetspartner som omedelbart kan identifiera utvecklingsområden och effektivt kunna lösa dem.

Hos oss får du som partner hela vårt teams samlade kompetens till förfogande när du anlitar en specialist från oss. Vi är med dig och ditt företag tills vi ser att valda åtgärder nått den målsättning vi tillsammans kommit överens om!

Om en tjänst tillfälligt behöver tillsättas hittar vi i vår organisation en lämplig specialist. Ska den därefter tillsättas permanent jobbar vi parallellt i vårt uppdrag med att rekrytera rätt person till tjänsten.

Vi arbetar hållbart!

Executive Swats hållbarhetmål är att skapa verksamhetsmässig hållbarhet genom att stödja våra kunder, stärka deras verksamhet och därmed hjälpa dem att lyckas uppnå sina målsättningar. Executive Swats övergripande mål är att bidra med samhällsnytta genom att skapa välmående företag som växer över tid, med ett ökat behov av att skapa nya arbetstillfällen som resultat.

Vi använder FN: s hållbara utvecklingsmål, även kända som de globala målen, som vår utgångspunkt. Vi är övertygade om att de framtida vinnarna kommer att vara de som ser hållbarhet som en möjlighet.

Välkomna till oss!