ER FRAMGÅNG SÄKRAR VI TILLSAMMANS!

På ett tydligt och strukturerat sätt använder vi vår mångåriga expertis inom företagsledning och verksamhetsutveckling för att säkra våra partners optimala tillväxt och lönsamhet.

Vi skräddarsyr åtgärdsmodeller för att på bästa sätt kunna tackla de specifika utmaningar som dagens företagsledare kan komma att utsättas för.

VÅR HISTORIA

Vi är ett team av erfarna affärsutvecklare som tillsammans startat något unikt!

Executive SWAT arbetar effektivt och strukturerat med hela teamets samlade kompetens tillgänglig och vi lämnar ej innan jobbet är utfört! Vi finns till för investerare, entreprenörer, företagsledare och ägare som är i behov av trygga och lojala medarbetare som omedelbart kan identifiera utvecklingsområden, lägga åtgärdsplaner samt verkställa dessa!

Om en position tillfälligt behöver besättas så hittar vi i vår organisation rätt befattningshavare och ska den tillsättas permanent jobbar vi parallellt med övrigt uppdrag med att rekrytera rätt person till tjänsten.

Tillsammans med våra partners vill vi överträffa målen!

AFFÄRSOMRÅDEN

INVESTERARSTÖD - VERKSAMHETSUTVECKLING - INTERIM LEDARE - UTBILDNING

INVESTERARSTÖD

Med beprövade verktyg och mångårig erfarenhet hjälper vi dig att optimera avkastningen på din investering! 

VERKSAMHETSUTVECKLING

Vi har hög kompetens när det gäller att lotsa företag genom de nödvändiga processer som krävs för att ta ditt företag till nästa nivå!

businesswoman, supervisors, boss

INTERIM LEDARE

Måste du på kort varsel tillsätta en tung position? Någon av våra seniora ledare besitter säkert den kompetens du behöver!  

UTBILDNING

Vi erbjuder en mängd olika utbildningar med fokus på bland annat säljledning, verksamhetsutveckling och ledarskap.

software development, guest post, content writing

KONTAKTINFORMATION

EXECUTIVE SWAT AB